IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:00 | 16 март 2022
Обновен: 09:23 | 24 юли 2024

Хороскоп за 17 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Овните. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Избягвайте рискови операции с пари. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 38,25,19,27,2,22

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми, е необходимо да бъдете предпазливи. Помислете за нови възможности за работа. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 43,42,44,34,13,46

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Утре голяма част от Близнаците ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Ще Ви зарадват приходи. Объркани сте емоционално. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 28,7,20,30,25,29

Рак
Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Парите идват и си отиват. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 39,5,28,10,44,46

Лъв
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете активни в спорта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 13,43,18,5,15,31

Дева
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 29,38,18,46,41,37

Везни
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 13,14,40,23,4,42

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре Скорпионите доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 8,40,6,28,41,11

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 19,41,20,37,1,31

Козирог
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Утре е ден за домашни дела. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 4,2,24,45,1,15

Водолей
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утрешният ден ще е печеливш. Анализирайте работата си, за да се справите. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Объркани сте емоционално. Утре Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 3,37,32,9,10,14

Риби
В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през утрешния ден. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 21,39,11,43,35,4

Znacite.com

Коментари