IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Хороскопи
09:45 | 4 април 2022
Обновен: 03:26 | 28 март 2024

Хороскоп за 5 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 април 2022 (Всички зодии)

Овен

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете дипломатични и тактични, Овни.

Щастливи числа: 7,12,44,5,36,9

Телец

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Във вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Щастливи числа: 40,18,2,35,12,34

Близнаци

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Щастливи числа: 23,10,31,37,39,14

Рак

Утрешният ден ви носи известно настроение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете активни в спорта. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Щастливи числа: 23,25,28,11,41,32

Лъв

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Намерете сили да завършите работата си до обед. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Щастливи числа: 12,41,14,40,18,30

Дева

Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Щастливи числа: 16,24,36,39,9,30

Везни

Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Грижете се за спокойствието си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Щастливи числа: 43,37,29,4,1,6

Скорпион

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Щастливи числа: 14,23,46,26,4,18

Стрелец

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Щастливи числа: 2,4,5,12,37,0

Козирог

Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете оптимисти.

Щастливи числа: 37,29,4,23,44,35

Водолей

Вторник е успешен ден за Водолеите. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.

Щастливи числа: 5,19,27,6,28,15

Риби

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Щастливи числа: 41,2,21,12,28,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна