IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
09:45 | 12 април 2022
Обновен: 22:41 | 25 април 2024

Хороскоп за 13 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден е за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 40,0,41,22,46,14

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 40,13,6,43,38,34

Близнаци
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Утрешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 46,18,2,8,16,4

Рак
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 3,5,17,40,29,38

Лъв
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 45,41,13,11,1,23

Дева
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 17,43,3,46,2,28

Везни
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Утрешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, утре трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 37,8,40,12,6,7

Скорпион
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 34,23,21,37,8,22

Стрелец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Съхранявайте старателно документите и парите си. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 45,41,43,25,0,30

Козирог
Сряда ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 45,19,20,32,29,9

Водолей
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 44,16,26,39,17,43

Риби
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 41,15,22,13,4,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна