IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:15 | 28 април 2022
Обновен: 15:33 | 25 април 2024

Хороскоп за 29 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво е необходимо

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 42,8,11,16,7,4

Телец
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 35,21,20,11,23,16

Близнаци
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 35,12,13,40,25,37

Рак
Петък ще внесе известно вълнение сред Раците. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа, стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 42,15,2,14,29,20

Лъв
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 34,20,23,12,39,42

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Петък не е лош ден за Девите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 28,2,14,33,39,9

Везни
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Обърнете внимание на семейството си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 27,32,40,35,16,38

Скорпион
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Обърнете внимание на семейството си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 27,32,40,35,16,38

Стрелец
Петък не е еднозначен ден за Стрелците. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Стрелците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 31,43,25,9,1,19

Козирог
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 25,12,1,19,31,13

Водолей
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Водолей. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 12,11,46,39,13,27

Риби
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 31,14,2,24,6,9

Znacite.com

Коментари

Новини Варна