IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:15 | 3 май 2022
Обновен: 04:09 | 21 април 2024

Хороскоп за 4 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. През сряда ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 11,33,4,3,15,5

Телец
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 36,11,13,17,30,2

Близнаци
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не е разумно да вземате пари в заем. Хората, с които контактувате, ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 25,19,45,32,2,26

Рак
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Сряда е доста хубав ден за Раците от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 18,43,24,10,37,9

Лъв
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утре е ден за домашни дела. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 30,16,13,21,14,31

Дева
Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Можете да отхвърлите доста работа утре, но не започвайте нищо ново. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 44,43,37,23,25,18

Везни
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 36,29,10,1,8,5

Скорпион
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. За търсещите работа сряда е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 13,3,5,26,9,39

Стрелец
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 39,22,6,15,13,38

Козирог
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ден мечта за всеки уважаващ себе си Козирог - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 5,38,2,20,3,19

Водолей
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 22,8,37,2,30,32

Риби
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т. н.
Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 6,19,15,43,28,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна