IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:15 | 11 май 2022
Обновен: 20:21 | 15 април 2024

Хороскоп за 12 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 10,14,11,44,39,16

Телец
Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 31,37,18,39,24,16

Близнаци
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Всичко в крайна сметка опира до парите. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 4,5,41,6,46,14

Рак
Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 13,2,31,33,4,41

Лъв
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 28,25,22,37,30,42

Дева
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Най-добре ще е да посветите четвъртък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 33,19,35,36,40,4

Везни
В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 2,36,22,23,41,32

Скорпион
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. А и нужно ли е да свършите всичко утре?
Щастливи числа: 3,43,6,19,45,5

Стрелец
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Четвъртък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Стрелец, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 13,6,33,9,30,44

Козирог
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 33,46,15,37,20,35

Водолей
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Ще се заемете с нова и приятна работа. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 37,22,5,25,15,24

Риби
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 44,34,23,10,12,24

Znacite.com

Коментари

Новини Варна