IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:15 | 23 май 2022
Обновен: 08:06 | 15 април 2024

Хороскоп за 24 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 16,37,11,23,3,38

Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Препоръчително е да се погрижите за здравето си като следвате добри навици и спазвате режим. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Обърнете внимание и на хората в дома си. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Очаква Ви нова любов. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 13,23,3,6,10,2

Близнаци
Вторник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 9,42,16,5,8,26

Рак
Вторник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 44,9,21,22,0,36

Лъв
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Обърнете внимание на семейството си. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Утрешният ден е за работа и досадни занимания, но най-странното - няма да Ви тежи. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 15,33,5,10,41,28

Дева
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 16,0,3,38,31,1

Везни
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 23,42,9,29,7,16

Скорпион
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 21,42,30,43,19,20

Стрелец
В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през утрешния ден. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ярки любовни постижения. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 35,31,10,3,20,11

Козирог
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В интимния живот емоциите са смесени. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Анализирайте задачите си. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 45,17,43,46,29,37

Водолей
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 43,38,18,28,30,20

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 38,15,16,13,1,17

Znacite.com

Коментари

Новини Варна