IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:00 | 26 юни 2022
Обновен: 19:19 | 23 април 2024

Хороскоп за 27 юни 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 юни 2022 (Всички зодии)

Овен
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утрешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, утре трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Не е разумно да вземате пари в заем. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Любимияj човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 6,37,26,7,21,9

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 35,12,31,9,30,40

Близнаци
Понеделник ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 38,25,15,4,33,3

Рак
Понеделник носи успех на Раците. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Понеделник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Раците. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 23,39,7,43,38,9

Лъв
Утрешният ден ще е силно активен. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 12,9,40,1,0,33

Дева
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Утре обърнете внимание на отношенията си. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 26,12,30,35,17,13

Везни
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 3,11,40,33,27,45

Скорпион
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 6,13,35,46,18,17

Стрелец
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 25,43,7,15,1,13

Козирог
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Утрешният ден ще е печеливш. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утре Козирозите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 45,18,21,22,25,16

Водолей
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре определено не Ви е ден за харчене. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 37,15,40,32,27,45

Риби
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 10,28,33,36,17,13

Znacite.com

Коментари

Новини Варна