IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:03 | 31 декември 2022
Обновен: 04:36 | 26 април 2024

Годишен хороскоп за 2023 - Близнаци

Постарайте се да изградите по-силна връзка със себе си и с другите през тази година

По материала работи: Слав Велев
Годишен хороскоп за 2023 - Близнаци

Постарайте се да изградите по-силна връзка със себе си и с другите през тази година. 

Меркурий е Вашата планета, която Ви кара да мислите логично и да възприемате добре, и като една от най-бързо предвижващите се планети тя може да променя бързо зодиакалните знаци. Изглежда всички внимават със страховитите ретроградни цикли на Меркурий и точно защото той Ви управлява, трябва да внимавате още повече. Не че ще позволите да Ви забавят прекалено много, но тази година трите периода 06.02. – 09.03, 17.06 – 11.07 и 13.10 – 02.11 са дати, за които трябва да внимавате. Също така е важно да отбележим, че всички ретроградни преминават през емоционалните водни знаци, което значи, че трябва да намалите темпото, когато се изправяте срещу препятствия като недобра комуникация, неразбирателство и несъответствия. 

Слънцето преминава през въздушния Ви знак от края на май до края на юни, което означава, че това е времето, в което може свободно да общувате и да разменяте идеи. Честит рожден ден, любопитни Близнаци! Чувството Ви за възприятие е най-силно сега, затова ще успеете да забележите неща, които другите игнорират. Меркурий е също планетата на семейните отношения – какво по-добро време да се видите с брат си или сестра си от месеца на рождения Ви ден! Независимо дали си пишете по няколко пъти на ден или не сте се виждали с години, сега е моментът да заздравите още повече връзката си.

Време е да обърнете повече внимание на детайлите в края на август, когато Слънцето е в Дева. Основни ще са здравословни проблеми, особено проблеми със стомаха и червата, които най-вероятно ще преодолеете бързо. Вслушайте се в организма си и посетете специалист, за да предотвратите появата на по-сериозни проблеми. 

Коментари

Новини Варна