IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
10:20 | 3 февруари 2023
Обновен: 07:56 | 16 април 2024

Хороскоп за 4 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 8,35,46,24,29,15

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 25,1,22,28,27,11

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 43,27,0,21,9,31

Рак
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Общуванията Ви утре ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 8,22,44,20,18,40

Лъв
Утре сте с променливо настроение. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не проваляйте работата си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 13,28,25,11,18,32

Дева
В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утре определено не Ви е ден за харчене. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 8,3,15,45,13,40

Везни
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 21,10,37,22,45,1

Скорпион
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 21,2,36,24,29,41

Стрелец
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Събота е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 16,24,8,15,35,13

Козирог
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Утре голяма част от Козирозите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 21,28,15,4,10,5

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази събота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Някой от представителите на зодия Водолей други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 34,40,24,37,38,6

Риби
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Събота е успешен ден за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 1,17,10,30,23,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна