IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 19 февруари 2023
Обновен: 16:02 | 11 май 2024

Хороскоп за 20 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. Утрешният ден е за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 8,44,5,16,26,29

Телец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най- доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви, или получавате яснота по подобни въпроси. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 5,33,44,23,3,2

Близнаци
Понеделник е успешен ден за Близнаците. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 28,40,23,32,18,11

Рак
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Обърнете внимание и на хората в дома си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 29,31,36,2,20,4

Лъв
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 10,8,21,0,28,46

Дева
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Разговорите за пари са трудни. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 32,8,10,27,26,12

Везни
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Отделете време за семейството си. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 39,12,30,38,6,18

Скорпион
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Очертават се парични печалби от успешна дейност. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 42,40,25,31,41,30

Стрелец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 40,7,29,17,27,2

Козирог
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 3,18,26,43,1,24

Водолей
Утрешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Трудностите, които Ви блокират работата до обед, са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 39,11,14,6,20,43

Риби
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Близките също желаят да им отделите от времето си. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 6,42,21,31,17,40

Znacite.com

 

Коментари

Robzpe ( преди 6 дни )
In today's rapid world, staying informed about the latest advancements both domestically and globally is more essential than ever. With a plethora of news outlets struggling for attention, it's important to find a reliable source that provides not just news, but analyses, and stories that matter to you. This is where USAtoday.com , a leading online news agency in the USA, stands out. Our commitment to delivering the most current news about the USA and the wo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Margareteni ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Margaretvsl ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Margaretjtu ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Viktoriadp ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Viktoriakm ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна