IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 26 март 2023
Обновен: 00:34 | 19 март 2024

Хороскоп за 27 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 март 2023 (Всички зодии)

Овен
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Ангажирани сте с парични въпроси. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 0,46,12,15,3,25

Телец
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Бъдете внимателни в избора на партньори. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Към парите също трябва да подходите разумно. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 34,41,15,4,42,5

Близнаци
Понеделник ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Бъдете активни в спорта. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 16,31,40,11,36,19

Рак
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 14,28,4,40,29,20

Лъв
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 25,37,42,21,22,27

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 10,32,0,15,41,4

Везни
Понеделник е успешен ден за Везните. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 15,12,46,7,45,39

Скорпион
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 25,18,15,30,41,6

Стрелец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Понеделник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Съхранявайте старателно документите и парите си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 6,1,21,46,41,16

Козирог
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Понеделник е много благоприятен за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 18,27,5,42,15,36

Водолей
Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Приемете засечките в работата като вид обучение. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 13,33,16,34,7,4

Риби
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Март сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 35,25,38,13,32,15

Znacite.com

Коментари

Новини Варна