IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 25 септември 2023
Обновен: 10:18 | 18 май 2024

Хороскоп за 26 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 36,9,26,35,0,23

Телец
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Телец. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 19,25,3,11,21,33

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина за проблеми. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утре обърнете внимание на отношенията си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 38,39,22,4,33,40

Рак
Вторник е успешен ден за Раците. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 31,37,19,35,26,6

Лъв
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 44,32,41,2,9,8

Дева
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 15,39,26,32,13,42

Везни
Утре имате куп неща за вършене. Вторник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 6,38,35,3,13,43

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Във вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Във вторник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 1,44,23,11,24,12

Стрелец
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 39,45,14,0,18,30

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 19,45,39,33,37,7

Водолей
Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 24,12,0,40,33,21

Риби
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 46,32,14,37,18,35

Znacite.com

Коментари

Новини Варна