IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 28 ноември 2023
Обновен: 21:28 | 4 май 2024

Хороскоп за 29 ноември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 ноември 2023 (Всички зодии)

Овен
Утре сте с променливо настроение. Сряда е добър и благоприятен ден за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Работа и много силни вълнения у дома. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 6,31,43,13,23,38

Телец
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 4,28,7,18,1,44

Близнаци
Утре имате куп неща за вършене. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Добре би било да се погрижите за здравето си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 13,12,4,25,38,15

Рак
Сряда ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 20,3,35,14,16,11

Лъв
В сряда не се претоварвайте. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 39,14,5,33,43,8

Дева
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Възможно е да дадете пари на свои близки. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утрешният ден  може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 25,22,17,45,6,19

Везни
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви, бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В близките дни не очаквайте приходи. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 1,36,40,37,34,2

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Сряда не е лош ден за Скорпионите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 4,35,27,5,7,33

Стрелец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 33,0,26,38,18,5

Козирог
Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 43,44,26,28,39,23

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. От неочаквано място може да получите пари. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 16,46,26,22,12,24

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Парите придобиват друг смисъл за вас. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 4,31,28,22,27,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна