IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 3 декември 2023
Обновен: 12:42 | 2 май 2024

Хороскоп за 4 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Харчите пари за лични неща. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 19,37,14,39,34,30

Телец
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 24,20,29,33,21,6

Близнаци
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Грижете се за спокойствието си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Анализирайте задачите си. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 22,35,23,11,21,4

Рак
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Раците. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. С малко пари можете да постигнете много. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 2,31,41,3,1,33

Лъв
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 22,32,33,30,21,39

Дева
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 2,1,24,14,23,9

Везни
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Обърнете внимание на семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 26,1,5,40,22,14

Скорпион
Понеделник е успешен ден за Скорпионите. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина за проблеми. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Обърнете внимание на семейството си. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 1,20,30,31,0,34

Стрелец
Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 15,0,39,28,17,5

Козирог
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Опитите на някои Козирози да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 19,30,9,18,37,5

Водолей
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 46,0,9,30,13,4

Риби
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 10,24,33,17,44,0

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна