IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 10 декември 2023
Обновен: 15:24 | 2 май 2024

Хороскоп за 11 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 22,6,4,42,30,14

Телец
Понеделник ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 23,36,8,12,28,37

Близнаци
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Не проявявайте прекалена активност на работното място. В интимния живот емоциите са смесени. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 19,10,32,2,38,22

Рак
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 4,14,46,31,21,40

Лъв
Утрешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 14,34,30,7,35,2

Дева
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Девите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете внимателни в избора на партньори. Обърнете внимание и на хората в дома си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре, толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 35,40,31,45,9,27

Везни
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 4,25,20,30,13,34

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.
Щастливи числа: 17,25,9,39,44,34

Стрелец
Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 45,1,10,25,37,15

Козирог
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ангажирани сте с парични въпроси. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 2,16,11,15,44,38

Водолей
Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 6,33,15,26,12,34

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 22,15,33,30,27,44

Znacite.com

Коментари

Новини Варна