IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 28 януари 2024
Обновен: 07:32 | 29 април 2024

Хороскоп за 29 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Възможно е да дадете пари на свои близки. Грижете се добре за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 19,2,9,20,5,27

Телец
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Късметът е с Вас и в любовта. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 1,26,12,45,8,5

Близнаци
Понеделник е успешен ден за Близнаците. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 25,17,34,14,8,35

Рак
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Бъдете внимателни при работа с пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 11,12,25,22,34,7

Лъв
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Ще Ви върнат голям заем. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 31,27,0,32,25,36

Дева
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Обърнете внимание и на хората в дома си. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 46,12,0,15,36,2

Везни
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 32,37,18,31,4,44

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утрешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното - няма да Ви тежи. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 0,25,27,37,29,38

Стрелец
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 30,2,36,21,11,20

Козирог
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. С малко пари можете да постигнете много. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 34,1,45,31,0,11

Водолей
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 3,0,24,35,6,18

Риби
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 24,26,40,34,1,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна