IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 13 февруари 2024
Обновен: 01:23 | 27 юли 2024

Хороскоп за 14 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 3,5,29,46,17,20

Телец
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 31,21,12,4,38,34

Близнаци
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Отделете време за семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 38,0,31,42,17,7

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Харчите пари за лични неща. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Сряда със сигурност ще бъде доста успешна.
Щастливи числа: 2,24,25,7,44,39

Лъв
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 33,0,17,40,37,22

Дева
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Отделете време за семейството си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 36,22,45,39,8,44

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 19,9,24,27,30,46

Скорпион
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 3,30,16,0,9,41

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 41,15,14,21,1,34

Козирог
Утре сте с променливо настроение. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 37,41,26,36,40,9

Водолей
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Сряда ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 36,17,33,14,29,12

Риби
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 39,1,4,6,3,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна