IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 28 февруари 2024
Обновен: 05:54 | 6 май 2024

Хороскоп за 29 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Четвъртък предоставя на Овните шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В интимния живот емоциите са смесени. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 1,15,21,2,10,8

Телец
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 11,29,24,38,25,26

Близнаци
Четвъртък ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утрешният ден  също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 43,31,37,0,44,39

Рак
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 1,20,9,41,2,22

Лъв
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Към парите също трябва да подходите разумно. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 23,20,17,27,46,31

Дева
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 6,27,18,32,34,43

Везни
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Четвъртък не е лош ден за Везните, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 8,5,16,0,44,3

Скорпион
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Очаква Ви нова любов. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 14,2,0,28,22,9

Стрелец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 22,28,36,12,40,13

Козирог
Утре сте с променливо настроение. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Парите няма да са Ви проблем. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 25,46,23,0,38,36

Водолей
В четвъртък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Късметът е с Вас и в любовта. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 4,32,33,18,25,28

Риби
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Рибите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 34,41,5,4,9,21

Znacite.com

Коментари

Новини Варна