IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 29 февруари 2024
Обновен: 01:39 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за март (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за март (Всички зодии)

Овен
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26  са възможни физически и емоционални неразположения. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Притежавате магнетичен чар, с който привличате много хора към себе си и това подсилва желанието Ви да сте полезни, но не изпадайте в заблуда по отношение на своята изключителност. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 20,19,18,32,38,23

Телец
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще Ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Грижете се за семейството и близките си. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 16,6,34,36,24,3

Близнаци
Март ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще Ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 38,4,17,7,46,3

Рак
Март ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Грижете се за семейството и близките си. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 0,17,4,16,44,5

Лъв
Дните от 10 до 12 са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. Безработните имат шанс да намерят подходяща работа. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Грижете се за семейството и близките си. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. През дните от 26 до 29, бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 39,26,0,17,13,9

Дева
За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 37,25,38,35,32,31

Везни
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Не предприемайте нови начинания и се съсредоточете върху текущите си дела. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Осигурете си повече време за отдих и сън. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.
Щастливи числа: 31,37,14,6,32,28

Скорпион
Начинанията Ви ще бъдат успешни, ако в периода от 17 март не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Дните от 19 до 22  са критични за вас, грижете се по-добре за здравето си и не рискувайте в нови начинания. В живота Ви ще се появят нови партньори и лица, с които Ви се дава да имате общи задачи, планове и бизнес, и от Вас зависи да не пропилеете възможностите си. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В случай, че бракът Ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 33,19,18,25,46,44

Стрелец
Март ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите Ви за развитие. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В случай, че бракът Ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 7,24,33,8,22,42

Козирог
Март ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Дните от 19 до 22 са критични за вас, грижете се по-добре за здравето си и не рискувайте в нови начинания. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 2,44,45,20,33,26

Водолей
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Полезно е добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено до 15 март, за да не си създадете врагове за цял живот. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Безработните имат шанс да намерят подходяща работа. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 24,1,43,26,27,35

Риби
Март ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Осигурете си повече време за отдих и сън. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 40,22,46,32,31,18

Znacite.bg

 

Коментари

Новини Варна