IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 28 март 2024
Обновен: 09:28 | 27 април 2024

Хороскоп за 29 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 14,17,35,25,30,0

Телец
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Петък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 25,34,9,26,38,16

Близнаци
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Голяма част от Близнаците са завладени от мисълта за материални загуби. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 5,39,17,12,44,14

Рак
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Обърнете внимание на семейството си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 3,16,8,6,5,7

Лъв
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Имате пари, не търсете повече. Всички представители на Лъв са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Не прекалявайте с похапването. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 23,36,39,42,44,20

Дева
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не прекалявайте с похапването. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. А и нужно ли е да свършите всичко утре?
Щастливи числа: 43,38,46,44,3,16

Везни
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 4,1,22,45,33,35

Скорпион
Петък ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 33,40,12,46,13,24

Стрелец
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 46,7,24,17,31,28

Козирог
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. От неочаквано място може да получите пари. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 35,34,5,8,25,36

Водолей
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 3,44,2,16,5,14

Риби
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре Рибите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени, свързани с финансовата Ви стабилност. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 19,20,14,37,3,35

Znacite.com

Коментари

Новини Варна