IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Избори 2021
22:00 | 11 юли 2021
Обновен: 14:05 | 25 април 2024

ГЕРБ: Опитите за изчегъртване са неуспешни

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, заяви Томислав Дончев

По материала работи: Слав Велев
ГЕРБ: Опитите за изчегъртване са неуспешни

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, защото го имаме след поне двумесечни опити да се впрегне целият ресурс на държавата ние да се представим по-зле на изборите. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в официалния си коментар след първите прогнози резултати от изборите, предаде БНТ.

Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни, а няма нищо по-тъжно и безполезно от използвана стъргалка, допълни Дончев.

Българската демокрация е жива и това е добра новина, допълни той.

Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или с БСП, смята Тома Биков от ГЕРБ.

Очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност. С министър-председател, който няма да носи политическа отговорност или правителство тип "Беров - Орешарски", заяви Тома Беков.

Не виждаме никакъв потенциал България да има успешно управление в следващите месеци, а може би и в следващите години, подчерта той.

Ние няма да предадем нито един честен и достоен български гражданин. Ще продължим да правим това, в което вярваме. Това да бъдеш опозиция също е честен и достоен начин да си отстояваш принципите, каза в заключение Томислав Дончев.

ВИДЕО

Коментари

Новини Варна