IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Избори 2021
09:45 | 1 март 2021
Обновен: 19:58 | 19 април 2024

Борислав Гуцанов: БСП - Варна, може да бъде първа политическа сила в града и региона

Сред кандидатите за депутати на местната организация има икономисти, инженери, морски специалисти, лекари, педагози

По материала работи: Ставри Таргов
Борислав Гуцанов: БСП - Варна, може да бъде първа политическа сила в града и региона

"БСП - Варна, се явява на предстоящите избори обединена и силна. Това ми дава основание да вярвам, че можем да бъдем първа политическа сила в града и региона“, заяви Борислав Гуцанов, водач на листата в Трети МИР, при регистриране на листата в Районната избирателна комисия.

Той допълни, че е време да бъдат спрени безобразията в страната, както и на местно ниво, и единствената партия, която може да се справи с натрупаните проблеми в здравеопазването, образованието, социалната сфера и икономиката, е БСП.

„За да бъдат прекратени порочните практики на всички нива и във всяка област, е необходимо корупцията да бъде приравнена към предателство“, подчерта Гуцанов. И допълни, че само БСП е партията, която може да победи ГЕРБ и да промени живота на хората и развитието на държавата и града.

10 са дамите и 20 са господата кандидати за народни представители на БСП - Варна Сред тях са икономисти, инженери, морски специалисти, лекари, педагози. 

Втори в листата, след водача Борислав Гуцанов, е Филчо Филев – два мандата кмет на Провадия, трети е Павел Раличков – специалист логистика, четвърти – д-р Десислав Тасков – уролог във Варненската Онкологична болница, д-р Кателия Александров – управител на Центъра за асистирана репродукция в морския град.

Коментари

Новини Варна