IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Избори 2021
13:15 | 10 март 2021
Обновен: 01:41 | 24 април 2024

2 разледвания за изборни нарушения се водят вече във Варна

Целият личен състав на МВР ще бъде ангажиран в процеса по вота на 4 април

По материала работи: Слав Велев
2 разледвания за изборни нарушения се водят вече във Варна

По време на предстоящите парламентрани избори на 4 април ще бъде ангажиран целия личен състав на ОД МВР – Варна. Това съобщи на брифинг директора на ОД МВР – Варна ст. комисар Даниел Пашов. От началото на предизборната кампания до момента са образувани 2 досъдебни производства, които са в начален стадий на разследване, добави окръжният прокурор Красимир Конов.

На база гореизложените данни се налага извода, че се повишава ефективността в основната дейност на МВР и Прокуратурата – превенцията на престъпността, разкриване и доказване на извършените престъпления.

Окръжният прокурор Кр. Конов и Директорът на ОД МВР ст. комисар Д. Пашов отправиха благодарност гражданите на Варна, които съдейсват на органите на МВР в работата им по различни казуси и призоваха да се съдейства както по отношение на латентната престъпност, така и по отношение на корупционни практити. Благодарност се изказа и към представителите на средствата за масово осведомяване за обективното и коретно представяне на информацията, което в не малко случаи мотивира и активира гражданите да съдействат на разследващите органи.

 

Коментари

Новини Варна