IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Община Варна
14:45 | 30 юли 2021
Обновен: 11:43 | 11 май 2024

Актьори създадоха видео послания за „Варна, която обичам“

Те се разпространяват в официалните информационни канали на общината

По материала работи: Ставри Таргов
Актьори създадоха видео послания за „Варна, която обичам“

Шест видео послания на темата „Варна, която обичам“ създадоха актьори от ДТ „Стоян Бъчваров“. Проектът е съвместна инициатива между община Варна и Съюза на артистите в България и е посветен на два големи юбилея – 100 г. от обявяването на морската столица за курортен град и 100 години ДТ „Стоян Бъчваров“.
 
Във видеата участват Александра Майдавска с клипа „Нейното море“, Михаил Мутафов - с „За изкуството и магнетизма“, Полина Недкова – с „Различните лица на Морската градина“, Симеон Лютаков – с „Легендарният Аладжа манастир“, Стоян Радев – с „Домът на Стоян Радев – Драматичен театър „Стоян Бъчваров““ и Христина Джурова - с “Антични стъпки в Римските терми“. Посланията са посветени на емблематични забележителности и символи на морската столица, разказани от хора на изкуството, и пречупени през техните лични истории.
 
Видеата се разпространяват в официалните информационни канали на община Варна live.varna.bg, visit.varna.bg, във Facebook, YouTube и Instagram, както и на видео екраните в центъра на града.
 
Клиповете могат да бъдат видяни:

Александра Майдавска - https://youtu.be/GVqOn37erms
Михаил Мутафов - https://youtu.be/Pzbr5rj1daQ
Полина Недкова - https://youtu.be/PNgbXzTBuB0
Симеон Лютаков - https://youtu.be/vzaF6Il2Xu4
Стоян Радев – https://youtu.be/PGAc6R-dayo
Христина Джурова - https://youtu.be/v0U6iqITEdQ

Коментари

Новини Варна