IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Община Варна
11:23 | 29 септември 2016
Обновен: 20:23 | 22 април 2024

Предстои Националното младежко изложение

Над 20 младежки организации от цялата страна пристигат днес във Варна

По материала работи: Пламен Янков
Предстои Националното младежко изложение

На 2-ри октомври от 10:00 до 14:00 ч. на Морската гара ще проведе XII Младежко изложение. Събитието е част от програмата на Националната конференция „Цифрова грамотност и социални умения в 21 век“, която се открива днес в Юнашкия салон.

 

Изложението цели да представи различните активности на младежките организации в страната, методите за включване на младежта, доброволческата инициативност и неформалното обучение.

 

По време на събитието ще бъдат презентирани проекти и практики за работа с аудитория в целевата група между 16 и 35 г. Изложението е предпоставка за възникване на нови партньорства и създаване на мрежи на неправителствени организации в цяла България.  Очаква се да бъдат представени добри практики в сферата на организирането на обучения и семинари; работата с младежи в неравностойно положение и маргинализирани групи; проекти за демократично гражданство, гражданско образование и човешки права.

 

Националното младежкото изложение е отворено за допълнителни заявки. Всички организации, които желаят да популяризират дейността си са поканени да присъстват.

 

Четете още Конференция във Варна за информационните и комуникационни технологии

Коментари

Новини Варна