IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Избори 2021
15:45 | 8 февруари 2021
Обновен: 17:21 | 25 април 2024

Откриха фитнес зала в общинска сграда във Вълчи дол

Финансирането е в размер на 197 хиляди лева

По материала работи: Ставри Таргов
Откриха фитнес зала в общинска сграда във Вълчи дол

Община Вълчи дол има своя първа фитнес зала при това в собствена сграда. След водосвет новата база за спорт беше открита официално от народния представител Павел Христов и кмета на града Георги Тронков.

Общината е закупила три имота за осъществяване на свои проекти, като единият от тях след ремонт и с пълно оборудване е превърнат в модерен фитнес център.

Финансирането за 197 хиляди лева е по проекта „Красива България“ и със собствено участие, посочи кметът Георги Тронков. Сградата на централно място в града е закупена за 25 000 лева.

„Чудесно е, че в безпрецедентната най-тежка година, заради ковид, общините с подкрепа на държавата и с успешни проекти по европрограми, могат да помагат не само на бизнеса, на хората със затруднения, но и да изграждат обекти и съоръжения за спорт и здраве. Здраве ни е най-нужно сега и на всички !“, каза народният представител Павел Христов.

Коментари

Новини Варна