IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Област Варна
16:20 | 1 септември 2023
Обновен: 13:41 | 2 май 2024

Вълчи дол празнува 49 г. от обявяването си за град

Това ще стане с богата програма, която започва утре

По материала работи: Ставри Таргов
Вълчи дол празнува 49 г. от обявяването си за град

В три последователни дни с богата празнична програма Вълчи дол ще отбележи 49-тата годишнина от обявяването си за град.

На 2 септември от 18:30 часа всички малчугани са поканени да се забавляват с Детското шоу, което ще им поднесе много изненади. От 20:00 часа обичаният български изпълнител Дамян Попов ще радва жителите и гостите на града с песни от богатия си репертоар. Час по-късно – в 21:00 часа - DJ ROSSKO ще покани на парти всички желаещи да се забавляват с най-големите световни хитове.

На 3 септември от 17:00 часа местните самодейците ще потопят присъстващите в магията на българското фолклорно изкуство с участието си в Общинския фолклорен празник. Незабравимите емоции ще продължат с концерт на певицата Нелина, който е с начален час 19:30.

На 4 септември от 18:30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя в знак на признателност към почетните граждани на Вълчи дол - на барелефа на Петко Сираков – първият ни световен шампион по борба и паметната плоча на д-р Димитър Златев – основоположник на здравеопазването в града .

От 19:00 часа започва шоуто „Смях до дупка” с неповторимите артисти от „Тутурутка”. В 20:00 часа на сцената ще излязат рок легендите от група „Сигнал”.

Неповторимо преживяване очаква публиката, която ще чуе изпълненията на най-обичаните песни на групата!

Коментари

Новини Варна