IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:49 | 10 септември 2019
Обновен: 11:58 | 20 април 2024

Трима души клаха 19-годишен в Годеч

Намушкали тинейджъра във врата и гърба

По материала работи: Пламен Янков
Трима души клаха 19-годишен в Годеч

Трима души са задържани за нападение с нож над 19-годишен младеж. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от dnes.bg. Вследствие на сбиване 19-годишен младеж е с прободни рани в гърба и врата. Тримата рецидивисти са задържани за причинена телесна повреда след незабавни действия на криминалисти в Годеч.

 

Около 22.00 часа на 7 септември в районното управление на Годеч постъпил сигнал за сбиване между няколко души пред жилищен блок. На място незабавно били изпратени полицейски служители. Пострадалият бил транспортиран до болнично заведение.


След оглед на местопроизшествието, криминалистите от Годеч, съвместно с колегите им от София, предприели активни оперативно-издирвателни действия, в хода на които установили и задържали извършителите - трима криминално проявени и осъждани мъже от Угърчин. Установен е и ножът, с които е бил извършено престъплението.

 

След доклад на събраните доказателства в районната прокуратура в Костинброд 40-годишен е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Коментари

Новини Варна