IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
13:38 | 13 февруари 2020
Обновен: 01:52 | 20 април 2024

МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи

Апашът е задържан още вчера, разпитван е цяла нощ

По материала работи: Ставри Таргов
МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи

Задържан е извършителят на въоръжения грабеж на банковия офис в София, обяви главният секретар главен комисар Ивайло Иванов на брифинг след среща с представители на сигурността на банковия сектор, предаде "Фокус".

"Още в рамките на вчерашния ден извършителят беше установен и задържан. С него работиха колегите цяла нощ. Благодаря за бързата реакция не само на колегите от СДВР, но и от ГДНП, които неизменно се включват при такива тежки криминални престъпления. Техни представители има в момента и във Враца, и във Шумен и помагат на техните колеги“, посочи Иванов.

 

"Извършителят е установен. Според нас към този момент имаме безспорни доказателства. Материалите предстои да ги докладваме на Прокуратурата. Още от получаване на сигнала те бяха уведомени и под техен надзор извършихме всички наши действия, включително и оперативно-издирвателните.

 

Всяко едно наше действие се съгласуваше, за да сме сигурни, че това, което установим, ще бъде годно, ще бъде направено по съответния ред и после няма да имаме проблеми в съда", каза още той.

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна