IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
13:35 | 24 февруари 2020
Обновен: 13:37 | 22 март 2024

16-годишна се хвърли пред влак и загина

Очевидци: Машинистът нямаше никакъв шанс да спре!

По материала работи: manager
Снимка: marica.bg

Момиче на 17 г. се е хвърлило по-рано тази сутрин под влак на гарата в Септември. Инцидентът е станал около 7,30 часа. Детето е загинало на място пред ужасените погледи на десетки пътници и служители на БДЖ. Всички неволни свидетели са категорични, че тийнейджърката сама е скочила на релсите.

 

Подаден е сигнал на 112, на мястото са изпратени линейка и патрулка. За девойката обаче нямало вече какво да се направи.

 

От полицията потвърдиха, че се работи по такъв случай, но отказаха подробности. 

 

В момента на мястото тече оглед. Криминалисти разследват случая, като ще се проверява какви са причините за фаталното решение.

 

Момичето е от село Семчиново.То е дете на бивш служител на БДЖ, който в момента работи във Вагоно-ремонтен завод – Септември („Коловаг” АД).

 

„Момичето беше с друга жена, която го придружаваше. Хвърли чантата си настрани и скочи на релсите пред локомотива. Машинистът нямаше никакъв шанс да спре машината”, сподели пред репортер на сайта „Марица”.един от многото очевидци на трагедията. 

 

Водеща версия е тинейджърска драма.  

 

от marica.bg

Коментари

Новини Варна