Дядо Коледа и Снежанка се качват на влак, ще раздават подаръци
Те ще пътуват по целия маршрут от Септември до Добринище и от Добринище до Септември на 14 декември
Публикувана: 5 Dec 2019 | 16:32

Дядо Коледа и Снежанка се качват в специален Коледен влак. Теснопътната композиция "Родопи" ще се превърне в празнично място на 14-ти декември.

 

Всеки избрал да се повози с живописната теснолинейка в съботния ден, ще се срещне с Дядо Коледа и Снежанка, които ще пътуват с влака по целия маршрут от Септември до Добринище и от Добринище до Септември. За най-малките пътници белобрадият старец е подготвил много подаръци и специални изненади.

 

Инициативата за организирането на Коледния влак е на Гражданско сдружение „За теснолинейката“, която ще се проведе за втора поредна година с подкрепата на БДЖ.

 

Пътническият влак „Родопи” заминава от гара Септември в 08:45 ч. и пристига в Добринище в 13:31 ч. В обратното направление влакът с Дядо Коледа и Снежанка ще потегли от гара Добринище в 14:15 ч. и ще пристигне в гара Септември в 19:21 ч. За специалното Коледно пътуване от БДЖ ще осигурят допълнителен вагон към теснопътната композиция.

 

Цената на билета за пътуване по целия маршрут е 6,50 лв. в една посока. Децата до 7-годишна възраст пътуват безплатно. Билети за пътуването могат да бъдат закупени от билетните каси в гарите в страната или онлайн

Коментари ( 0 )