Борисов: До 2 - 3 дни излизаме с решения, ще успокоим хората
Той бе на инспекция по автомагистрала „Европа”
Публикувана: 11 Aug 2020 | 13:54


Имаме да решаваме COVID-19, имаме болниците, имаме общините, имаме най-голямата икономическа и финансова криза в света. Аз съм им подготвил решения – до 2 - 3 дни. Така че ще успокоим хората, заяви премиерът Бойко Борисов.

 

Той е на инспекция по автомагистрала „Европа” заедно със заместник-регионалния министър Николай Нанков. Те коментират инфраструктурните постижение в района и в страната.

 

"Усилията си заслужават", коментира Борисов, докато кара по новоизграждащата се автомагистрала и добавя, че въпреки постиженията, които са видни, не означава, че не трябва да се вземат важни и тежки решения.

 

„Зелената сделка чука на вратата, новите проекти, които трябва да се направят, за да могат да се ползват евросредствата”, каза Борисов.

 

Казвайки, че до 2-3 дни ще стане ясно какви решения е подготвил, зам.-министър Нанков добавя - "нека още да се почудят".

 

"Те са тежки решения. За разлика от тях, които ходят и събират CV-та, ние имаме да решаваме COVID-19, имаме болниците, имаме общините, имаме релокация, имаме най-голямата икономическа и финансова криза в света. Толкова неща трябва да се подготвят”, казва Борисов.

 

"Двуличието ще им блесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза наяве", коментира Борисов по адрес на бивш министър, който по думите му сега имал гузна физиономия, визирайки Христо Иванов, съобщава БНТ.

 

Коментари ( 0 )