Системата на Имотния регистър вече дава възможност за известия по имейл
Услугата предоставя възможност за получаване на съобщения при вписвания, отбелязвания и заличавания, отказите и постановените по тях определения
Публикувана: 19 May 2019 | 15:58
След извършено обновяване на информационната система на Имотния регистър е осигурена възможност за предоставяне на нова услуга: автоматизирано известяване от Имотен регистър на посочен имейл адрес, съобщиха от Агенция по вписванията. 
 

Услугата предоставя възможност за получаване на уведомителни съобщения при вписвания, отбелязвания и заличавания в книгите за вписване, отказите и постановените по тях определения.
 

Подробна информация за условията за абониране за услугата ще бъде публикувана допълнително на страницата на Агенция по вписванията.
 

Извършени са дейности и по оптимизиране на функционалности, свързани с въвеждане на данни от вътрешните потребители /служители на АВ/, с цел постигане на максимална точност и пълнота при въвеждане на информацията.
 

Извършена е актуализация на системни компоненти и операционни системи, свързани с инфраструктурата на администрираните от Агенция по вписванията регистри.


Investor.bg


Четете още: Обмислят безплатно образование за определени университетски специалности
 

Коментари ( 0 )