IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
15:52 | 16 юли 2020
Обновен: 20:21 | 17 април 2024

Още един абитуриент от Добрич е с COVID-19

Новите 7 с коронавирус от областта са на възраст от 19 до 78 години, единият от тях е в болница във Варна

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Още един абитуриент в Добрич е дал положителен резултат за Covid-19, съобщиха от Областния координационен щаб за новорегистрираните заразени през последното денонощие. С последния случай носителите на вируса сред зрелостниците в местната езикова гимназия станаха четиринадесет.

 

Новите седем пациенти с Covid-19 в Добричка област са на възраст от 19 до 78 години, информира секретарят на щаба д-р Светла Ангелова. Петима са хоспитализирани - повечето в многопрофилната болница за активно лечение в Добрич и един - в Университетската болница "Света Марина" във Варна. Двама заразени са в изолация на домашно лечение.

 

Всички хора, контактували с новите болни, са издирени и поставени под карантина, посочва от Областния координационен щаб.

 

Според данни от Единния информационен портал, от началото на епидемията в Добричка област са регистрирани общо 84 души с Covid-19.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна