IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Икономика
14:21 | 10 август 2020
Обновен: 15:45 | 21 март 2024

Ротативката фаворит 20 Super Hot – ето защо е толкова любима

По материала работи: Ставри Таргов
Ротативката фаворит 20 Super Hot – ето защо е толкова любима

Ротативките на плодова тематика са сред най-любимите на играчите в платформите за онлайн залози. „Фруктозната” категория е предпочитана дори пред митологични и героични заглавия, свързани с фараони, крале, приказни богатства и рицари.

 

А когато говорим за игрите с картинки на грозде, диня, портокали и лимони, то един от безспорните фаворити е 20 Super Hot.

 

Всеки букмейкър има в менюто си това заглавие поради простата причина, че то е едно от най-търсените и разпонаваемите в интернет казиното.

 

Идеята на тази игра е достъпна и разбираема за голяма  част от почитателите на хазартната тръпка. Числото в името на играта индикира какъв е максималният брой линии, които могат да бъдат засечени при едно завъртане.

 

Това означава, че всеки клик може да доведе до успех при 20 различни конфигурации на символите. Печеливша не е само централната хоризонтална права, а още 19 възможни варианта за подреждане на плодовите и специалните изображения.

 

Така се увеличават шансовете за успех, особено ако сред портокалите и сливите се „вмъкне” и щастливият №7 или пък още повече при наличие на скатър картата под формата на звезда.

 

 

20 линии обаче означава и 20 залога едновременно. Ако стойността на един кредит за завъртане условно е 10 стотинки, то тогава всеки клик струва на залагащия 2 лева.

 

При платените версии е налице възможността да се контролира броя на линиите, които се обхващат от залозите. Ако максимумът е 20, то може да се поставят пари на 15, 10, 5, или дори само една.

 

Така разходът очевидно пада, но пък и намалява шансът за печалба.

 

 

Има ли успешна формула кога да се намаляват разходите (т.е., да се предвижда кога слотът няма да „пусне” нищо) и кога да се използва пълният потенциал?

 

Едва ли някой може да даде толкова точна рецепта, но със сигурност има играчи с опит и силна интуиция, които успяват да разберат в немалка част от случаите как да прецизират залозите. Но никой няма 100-процентова сполука, все пак това е хазарт.

 

Демо версиите дават безплатни уроци

 

Ако при цялата си популярност 20 Super Hot не е игра, която ви е позната като правила и начин на определяне на печалбите, то можете да я изпробвате и във вариант, в който не се рискуват реални пари.

 

Доста от букмейкърите предоставят възможност за безплатни игри, като благодарение на своята висока популярност това заглавие винаги присъства и може да бъде практикувано безплатно.

 

Играе се с виртуални токени, не ви струват нищо. Дори и да бъдат изчерпани напълно, достатъчно е да се презареди страницата, за да стартира нова игра.

 

Така може да се придобие неусетно усетът колко често излиза печеливша конфигурация, както и да се види коя от комбинациите носи по-висока възвръщаемост.

 

 

Тези уроци могат да бъдат полезни преди да се премине към залагане на истински пари. Всеки може да стартира и с реална игра с идеята, че докато се учи, има шанс и да спечели.

 

Това не е изключено и все пак такъв подход е малко по-рискован.

 

Но и рискът може да бъде овладян, ако се подходи по-консервативно поне в началото, докато играчът „усети” машинката.

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна