IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Избрано
11:55 | 20 юни 2019
Обновен: 18:41 | 19 април 2024

Наградиха варненче, намерило и върнало 300 лв.

За достойната си постъпка Ивелин Христов Николов беше поощрен от кмета на район „Владислав Варненчик“

По материала работи: Борис Проданов
Наградиха варненче, намерило и върнало 300 лв.

Топка, федербал и благодарствено писмо от кмета на район „Владислав Варненчик“ във Варна получи 13-годишно момче за това, че е намерило в училище 300 лв. и ги е предало в дирекцията. Ивелин Христов Николов е ученик в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ в морската столица. Намира парите на стълбите в училище и ги предава в дирекцията, както казва самият той, воден от доброто. Желанието му е всички хора по света да правят добрини.

 

Горда с постъпката на своя син е и неговата майка. Да продължава да прави добрини, надявам се добротата му да бъде възнаградена", каза тя.

 

„В този свят на негативното, на лоши новини и неща, които не са толкова привични за човешкия род, твоето дело е нещо, което трябва да се дава за пример“, поздрави момчето кметът на район „Владислав Варненчик“ Николай Костадинов.

 

 

Нека всички да знаят, че има такива млади хора, които с достойнство, без да се поддават на изкушения, вършат добри дела, каза още кметът и пожела на Ивелин да си прекара едно хубаво лято.

 

Мариана Стойкова

снимки Авторът

 

Коментари

Новини Варна