IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Избрано
09:11 | 21 май 2020
Обновен: 13:33 | 23 април 2024

Редица промени на движението на автомобили във Варна днес

Кои улици са затворените улици?

По материала работи: Слав Велев
Редица промени на движението на автомобили във Варна днес

Редица ограничения на движението на автомобили са наложени за днес във Варна!

 

Във връзка с приключването на асфалтовите и пътни дейности по изграждането на кръговото кръстовище на ул. "Девня" с бул. "Васил Левски" ще бъде въведена временна организация на движението от 21.05.2020 (четвъртък) до 25.05.2020 г. (понеделник) включително.

 

Периодът е съобразен с наличието на 3 почивни дни, с цел минимизиране неудобството за гражданите. Предвижда се пълно затваряне на ул. „Девня“ в обхвата на строежа – в участъка от бул. „Република“ до ул. „Г. Пеячевич“. Булевардът се използва за трасе на транзитното товарно движение, което по време на строителство ще бъде пренасочено по обходни маршрути.

 

В часовия диапазон от 07:00 до 09:00 ч. и вечер от 16:30 до 19:00 ч. се въвежда забрана за движение на товарния трафик, идващ от островната промишлена зона.

 

В участъка на ул. „Девня“ от ул. „Г. Пеячевич“ до северен пътен възел на Аспарухов мост движението ще се осъществява еднопосочно към Аспарухов мост. Движещите се по ул. „Девня“ в посока гр. Девня от пътния възел на Аспарухов мост ще бъдат пренасочвани обратно към центъра на града.

 

Затворено за движение става локалното платно на бул. „Васил Левски“ в посока ул. „Девня“ от моста при ул. „Свобода“, както и северното платно на директното трасе на бул. „Васил Левски“ от бул. „Владислав Варненчик“ до ул. „Девня“.

 

Продължава разчертаването на синята зона във Варна. От 08:00 ч. до 18:00 ч. на 21-ви и 22-ри май, ще бъде извършена рехабилитация на пътната настилка на ул. „Проф. Фр. Ж. Кюри“, ул. „Атанас Георгиев“ и ул. „Ген. Р. Димитриев“, съобщават от ОП „Общински паркинги и синя зона“. Умоляват се водачите на МПС да преместят автомобилите си от улиците, в противен случай те ще бъдат репатрирани с техническо средство тип "паяк".

 

На 20-ти, 21-ви и 22-ри май от 08:00 ч. до 18:00 ч. ще се полага хоризонтална маркировка на ул. „Морска сирена“, ул. „Нидерле“, ул. „Феликс Каниц“, ул. „Любен Каравелов“, бул. „Чаталджа“, в отсечката от ул. „Княз Николаевич" до ул. „Л. Каравелов“ и ул. „Никола Михайловски“, в отсечката от ул. „Феликс Каниц“ до ул. „Васил Друмев“, съобщават от ОП „Общински паркинги и синя зона“. Умоляват се водачите на МПС да преместят автомобилите си от улиците.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна