IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Избрано
16:09 | 26 юни 2020
Обновен: 02:58 | 25 март 2024

Варна посреща първите самолети с туристи

Те са утре от Франкфурт, Берлин и Хановер за хотелите в “Златни пясъци” и “Албена”

По материала работи: Слав Велев
Варна посреща първите самолети с туристи

Първите три чартърни полета с германски туристи от Франкфурт,  Берлин и Хановер пристигат утре – 27-ми юни, на летище Варна.  Гостите ще бъдат настанени в хотелите в курортните комплекси близо до Варна – “Златни пясъци” и “Албена”, където са спазени всички противоепидемични предписания. Летовниците са организирани от туроператорите DER touristic, Schauinsland и Alltours с авиокомпанията Bulgarian Air Charter.

 


От 1 юли до и от Варна стартират и полетите на най-големия туроператор в Германия и Европа. В своите доклади Министерството на външните работи на Германия помества ежедневна информация за туристическите дестинации по света, където България се определя като сигурна и безопасна туристическа страна, където за гостите са предприети  всички противоепидемични мерки.

 

Следващите дни се очакват и туристи от Чехия и Полша, като за първи път ще има и директна линия от полския град Лотц до Варна един път седмично.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна