Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - КОЗИРОГ
Ще възникне неочаквана неприятна ситуация
Публикувана: 11 Jan 2019 | 0:10

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще възникне неочаквана неприятна ситуация, която може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит. 


Вероятно предварително сте подценили тази ситуация или сте пропуснали да изпълните своите ангажименти навреме. Подобни грешки и пропуски от ваша страна може да са в основата на различни конфликти или неприятности през седмицата. 
Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност. 


Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви ощетят или въвлекат в неразрешими ситуации, но ще ви научат по един неприятен начин как да организирате за в бъдеще живота си. 


Седмицата вещае важно събитие или промени в живота на момче или мъж, които може да са родени под знака на Телец, Дева или Козирог, но това не е задължително. 


В отношенията ви с момичета или с млади жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от истинската същност на един такъв човек, зад чиято усмивка се крие съвсем различна личност.

Коментари ( 0 )