IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:10 | 11 януари 2019
Обновен: 16:29 | 27 март 2024

Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - КОЗИРОГ

Ще възникне неочаквана неприятна ситуация

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще възникне неочаквана неприятна ситуация, която може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит. 


Вероятно предварително сте подценили тази ситуация или сте пропуснали да изпълните своите ангажименти навреме. Подобни грешки и пропуски от ваша страна може да са в основата на различни конфликти или неприятности през седмицата. 
Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност. 


Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви ощетят или въвлекат в неразрешими ситуации, но ще ви научат по един неприятен начин как да организирате за в бъдеще живота си. 


Седмицата вещае важно събитие или промени в живота на момче или мъж, които може да са родени под знака на Телец, Дева или Козирог, но това не е задължително. 


В отношенията ви с момичета или с млади жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от истинската същност на един такъв човек, зад чиято усмивка се крие съвсем различна личност.

Коментари

Новини Варна