IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
12:34 | 22 юли 2019
Обновен: 05:11 | 24 март 2024

Принц Джордж става на 6

Качиха негови нови снимки

По материала работи: Пламен Янков
Принц Джордж става на 6

Първородният син на принц Уилям и съпругата му Кейт – Джордж, става на 6. По този повод от двореца Кенсингтън качиха негови нови снимки. 
 

„Честит рожден ден, принц Джордж! Херцогът и херцогинята на Кеймбридж с удоволствие споделят нови снимки на принца, за да отбележат шестия рожден ден на Негово Кралско Величество“, пише в официалния профил на родителите на момченцето в Instagram. 
 

Кадрите са направени от майката на принц Джордж – Кейт Мидълтън, която обожава да снима. Два от тях показват усмихнатото момченце в спортна тениска с логото на националния футболен отбор на Великобритания. На третия той е сниман в градината на двореца. 


Принц Джордж, който се роди през 2013 г., е трети поред за наследяване на британския престол, припомня Tialoto.bg. Преди това са дядо му принц Чарлз и татко му принц Уилям. 


Първородният син на Уилям и Кейт има по-малки братче и сестриче – Шарлот и Луи, които се родиха през 2015-а и 2018 година. 


Четете още: Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви
 

 

Коментари

Новини Варна