IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
18:10 | 20 октомври 2019
Обновен: 19:11 | 25 април 2024

Същински Жокер: Джаред Лето се опитал да спре заснемането на "Жокера"

Той бил недоволен, че не са избрали него за ролята

По материала работи: Слав Велев
Същински Жокер: Джаред Лето се опитал да спре заснемането на "Жокера"

Джаред Лето може и да не влезе повече в ролята на Жокера, след като стана ясно, че се е опитал да саботира създаването на едноименния филм на Тод Филипс.

 

Преди няколко седмици стана ясно, че Лето, който се превъплъти в ролята на злодея за "Самоубийствен отряд" бил нещастен и разочарован от решението Warner Bros да дадат зелена светлина на самостоятелен филм за Жокера, който да не включва нето.

 

Според Hollywood Reporter, музикантът стигнал и по-далече - той първо се оплакал на мениджмънта си, който представлява и Хоакин Финикс, когато разбрал, че новият Жокер вече е в продукция. След това се обадил и на музикалния си мениджър Ървинг Азоф, един от най-влиятелните хора в Холивуд, за да го помоли да направи нещо и да спре заснемането на филма.

 

След този случай, Лето и Азоф са прекратили отношенията. Капризната звезда се е разделила и с агенцията, която го е представлявала. Е

 

Едва ли ще видим неговият прочит на Жокера отново, тъй като той не е включен в нито един от предстоящите филми под шапката на Warner Bros и DC.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна