IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:04 | 22 октомври 2019
Обновен: 02:42 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за ноември 2019 (РАК)

Използвайте този месец за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали досега поради някаква причина

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за ноември 2019 (РАК)

Ако сте родени под знака на Рак, ноември ще запомните с няколко интересни изненадващи събития или срещи. Много малко неща от предварителните ви планове ще се реализират през този месец именно поради възникването на различни нови обстоятелства в живота ви (което не означава, че ще бъдат лоши).

 

Използвайте този месец за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали досега поради някаква причина. Ще имате възможност едно по едно да стабилизирате и хармонизирате важните неща в живота си.

 

В семейството ви може да се развият събития, чието начало да пропуснете, тъй като те ще бъдат прикрите или несподелени от човека, който е в тяхната основа.

 

Много е вероятно това да касае роднини, с които не живеете под един покрив, но не е задължително.

 

Новите хора, които евентуално ще се появят в кръга ви от колеги, съседи или познати ще ви дразнят с поведението си. Това определено е необичайно за вас, но вероятно ще се дължи на определена причина или на емоционалния ви статус.

 

Ако не сте женени, през този месец ще преживеете събития свързани с нова или стара любов, особено ако партньора ви в едно населено място с вас.

 

Този месец ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения свързани с любовната ви връзка.

 

През ноември постепенно ще приключите с ангажименти от финансов характер, като важни плащания или задължения.

 

Жените Рак ще имат по-динамично ежедневие, поради повече задачи и ангажименти, както свързани със семейството, така и с работата. Ще имате по-малко време за почивка и за приятни занимания.

 

Мъжете ще са по-трудни за комуникация. Ще сте лесно обидчиви, необяснимо сприхави и нетърпеливи спрямо хората около вас. Разбира се, при самоконтрол от ваша страна, тези негативни тенденции ще могат значително да се омекотят.

Коментари

Новини Варна