IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 09:04 | 24 март 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Везни

Седмицата ще бъде благосклонна към вас във финансово отношение

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, различни неочаквани финансови дела ще объркат първоначалните ви планове за седмицата.

 

Определено ще искате да си осигурите по-добри доходи преди празниците в края на декември. Това ще ви провокира към търсене на по-добре платена работа, допълнителен ангажимент или разговор с работодател за повишение на настоящата ви заплата. 


Седмицата ще бъде благосклонна към вас във финансово отношение, стига да сте инициативни, амбициозни, лоялни и коректни в действията си. 


В противен случай рискувате да попаднете в неприятна ситуация или да преживеете разочарование. 


Тази седмица ще бъде важна за вашето развитие на работното ви място или там, където учите. 


През седмицата благодарение на вашия професионализъм и способности ще ви бъдат дадени по-големи отговорности и задачи. Може да се ангажирате с нови неща, които ще изискат допълнително обучение или преквалификация. 


Различни новини свързани с дете или млади хора ще са повод за емоционални разговори или преживявания. 


Тази седмица ще бъде едно необичайно динамично време за вас. Нещата, които ще преживеете ще са много по-важни за вас, отколкото предполагате. 


Това ще бъде благоприятно време за покупки на лични вещи, на вещи за дома, подобрения на интериора в жилището ви или покупка на нова битова техника. 


Жените ще мислят как да се възползват от една неочаквана ситуация в личния си живот или на работното си място. Ще търсите да получите някаква изгода, но не на всяка цена и не като нараните или ощетите някой друг. 


Мъжете ще преживеят неочаквано емоционално една неприятна ситуация, която при други обстоятелства биха преживели без особен стрес. 

Коментари

Новини Варна