Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - БЛИЗНАЦИ
Ще проведете важни и полезни разговори с мъж, с когото имате приятелски или професионални отношения
Публикувана: 14 Feb 2020 | 0:03

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще проведете важни и полезни разговори с мъж, с когото имате приятелски или професионални отношения. Целта на подобен разговор е да вземете решения относно нова дейност или мироприятие. 


През седмицата ще ви се наложи да отидете някъде, по-важен повод свързан с мъж. Няма знак това да бъде някакъв неприятен ангажимент, а напротив. 


През седмицата ще ви бъде приятно да комуникирате с мъже родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, които ще ви заринат с голямо количество интересна и полезна за вас информация. 


През тези седем дни ще възникне леко напрежение в отношенията ви с жена, която живее в друг град или държава. Най-вероятно става дума за различия в мнението ви относно някои събития или бъдещи планове, важни за вашия или нейният личен живот. 


Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но избягвайте спорове с хора, които са по-млади от вас. 


През тази седмица финансовите ви дела не вещаят изненада, но едва ли доходите ви ще бъдат повече от очакваното. По-скоро някой около вас ще се зарадва на получаване на пари или някакъв вид печалба.

Коментари ( 0 )