IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:10 | 14 февруари 2020
Обновен: 13:27 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - КОЗИРОГ

Намалете очакванията, които имате за вашата работа или бизнес

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица намалете очакванията, които имате за вашата работа или бизнес. Съобразявайте се с ежедневните промени, задачи, ситуации. Ако имате очакване за нова работа, вероятността да намерите такава през тези седем дни е минимална. 


Възможни са контакти с представители на държавна, банкова, данъчна или друга институция свързани с ваши минали действия и ангажименти. 


През тази седмица много внимателно подхождайте при разрешаването на неприятности в живота на близка жена. Вероятно тя има по-добра идея за тяхното разрешаване и ще бъде добре да се вслушате в нейните думи. 


Седмицата ще изненада мнозина с неочакваното развитие на една любовна връзка или с началото на нова такава, която тепърва ще има своето интересно развитие. 


За съжаление тази седмица ще разстрои мнозина от вас с една неприятна новина свързана с мъж, когото познавате или който е от кръга ви роднини. 


Жените над 35 годишна възраст да използват благоприятните тенденции през тези седем дни и да разчистят неприятности, з акоито сега ще се появят нужните обстоятелства. Не е важно кой какво печели, а да се разтоварите от напрежението. 

Коментари

Новини Варна