Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - РАК
Ще се амбицирате да свършите конкретни, отлагани досега задачи свързани с домашния ви бит и комфорт
Публикувана: 14 Feb 2020 | 0:04

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се амбицирате да свършите конкретни, отлагани досега задачи свързани с домашния ви бит и комфорт. Възможно е да ремонтирате някой уреди или да купите нови полезни за домакинството ви вещи. 


В повечето случаи при ремонти ще търсите помощта на специалисти. 


Това ще бъде благоприятна седмица за инвестиране в имот в населеното място, където живеете или като допълнително място за пребиваване през почивните и ваканционни дни. 


Тази седмица идва със своите уникални шансове за постигане на важни успехи, но нищо няма да се случи с лекота, ако имате подобни очаквания. 


Преди всичко ще трябва по-малко да споделяте своите планове и действия, с хора извън дома си, за да се предпазите от действията на завистливи или злобни хора. 


Независимо какви очаквания имате за тези седем дни, събитията в повечето случаи ще имат свое индивидуално развитие, особено когато става дума за здраве или за сложни проблеми свързани с миналото ви. 


През тази седмица ще трябва сериозно да обмислите думите и разговорите си като цяло с мъж роден под знака на Дева, Козирог или Телец, тъй като в това, което той ви казва има много истина, мъдрост и полза за вас.

Коментари ( 0 )