IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
13:02 | 21 февруари 2020
Обновен: 07:04 | 25 април 2024

Дребни, но работещи хитринки за привличане на повече пари

Някои може да смятат тези ритуали за суеверие, но пък е възможно и да подействат

По материала работи: manager
Дребни, но работещи хитринки за привличане на повече пари

От древни времена хората вярват в различни суеверия, свързани с пари.

 

Не всеки вярва в тях, но едно от най-разпространените в цял свят суеверие за пари е, че когато вземете пари, те трябва да престоят едно денонощие в дома ви, преди да започнете да ги харчите. Така парите ще се трупат в къщата ви.

 

За да не изпадате в безпаричие, никога не оставяйте на масата празна бутилка. Празните съдове, ако трябва да останат през нощта на масата, се обръщат надолу с отвора.

 

Събирането на трохи от масата с ръка предрича голямо безпаричие. Не оставяйте жълти стотинки върху масата – това е знак за предстоящо безпаричие.

 

Върху масата за хранене не се оставят ключове и шапки – това ще прогони парите от вашия дом. Не подавайте на никого храна през прага, защото ще станете много бедни.

 

Не давайте на никого пари през прага, защото и вие, и човекът ще останете без пари поне година след това. Или вие излезте навън, или накарайте човека да влезе вътре.

 

Вечер не давайте пари на никого, дори на близки, защото ще се случи нещо лошо. Но ако е много наложително, хвърлете парите на пода, а човекът, на когото ги давате, трябва да ги вземе, все едно ги е намерил.

 

Не навивайте никога банкнотите на руло – ще имате големи финансови проблеми. Ако бременна жена иска детето й да живее охолно, не трябва да взима никакви заеми по време на бременност.

 

След залез слънце не изхвърляйте нищо от дома си, дори боклука, защото това води до пълно разорение.

 


Не вадете пари от касичка, просто за да ги преброите, защото ще загубите много пари в скоро време.

 

Никога не давайте пари назаем на Бъдни Вечер, на Коледа и на Нова година, защото ще изгубите своя късмет.

 

Не пазете спукани и счупени съдове у дома, стари предмети, които дори нямат сантиментална стойност, както и увехнали цветя – всичко това привлича бедността. Счупените съдове изхвърлете и кажете: „Само щастие! ”

 

След залез слънце не премествайте легла, маси и столове, върху които седите, когато се храните – в противен случай ще обеднеете много скоро.

 

Не оставяйте на земята чанта, в която има портмоне, защото няма да имате пари три години.

 

Когато намерите монета, това е на късмет. Не трябва да се харчи тази монета, за да не изгубите късмета. Тя се пази в портмонето или джоба, за да привлича нови пари. Може от монетата да се направи талисман – тя се слага в малка червена кесийка от плат и се носи в джоба. Така талисманът привлича още пари.

 

Друг начин да се привлекат пари е в портмонето или портфейла винаги да се носи една малка монета, която е наречена за късметлийска. Тя никога не се харчи.

 

Финансов късмет носи и чисто нова банкнота, която стои винаги в портфейла. Тази банкнота не трябва да е с голям номинал, защото човек трудно може да се сдържи да не я изхарчи. Новата банкнота, която не трябва да има и една гънка, ще привлече пари в портфейла.

 

Дават се пари назаем само сутрин, но никога в понеделник – така цялата седмица ще тръгне на даване, а не на взимане на пари. Ако се даде заем сутрин, той ще се върне бързо, а освен това парите ще се трупат в този дом.

 

В понеделник не се плащат сметки и не се дават пари за покупки на големи неща – например кола. Това може да доведе до разорение за известно време, тъй като дадените в понеделник пари спират притока на други пари към дома.

 

За да има в дома на човек винаги пари, всеки понеделник трябва да се хвърлят три монети рано сутринта в коридора, точно пред входната врата. Така седмицата ще тръгне на добре във финансово отношение.

 

Тези пари не се метат с метла от пода, а вечерта в понеделник се вдигат с пръсти и се загъват в червена кърпа. След една седмица ритуалът се повтаря.

 

Според астрологията не се дават и вземат на заем пари и във вторник - деня на планетата Марс. Тази планета е символ на съперничеството и враждата. Именно затова не бива да вземате или да давате пари назаем в този ден. В противен случай ще се скарате с човек, на който сте дали или от който сте взели пари. Това е особено важно за роднините и близките приятели.

 

В този ден парите имат особена енергия, която не позволява никакви операции с тях. Дори не се препоръчва да разменяте голяма сума в банката с друга валута. Ако ви се налага да купите нещо, тогава винаги давайте сумата точно, тоест за да не ви връщат ресто.

 

Не бива да вземате парите от ръце в този ден, дори ако те са вашите собствени. Например, ако във фирмата ви дават заплата във вторник, тогава помолете някои ваш близък колега да вземе заплата ви и да я сложи на масата ви, от където да вземете парите. Подобен начин ще ви помогне да избегнете последващите трудности, тъй като все пак вие не взимате парите от ръцете на някой друг.

 

Ако правилно се обръщате с парите, тогава те ще ви донесат само късмет. Никога не бива да подценявате паричната енергия и нейната сила, както и нейното влияние върху живота.
 

Коментари

Новини Варна