IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
16:16 | 23 март 2020
Обновен: 22:12 | 16 април 2024

10 начина един мъж да ви покаже любовта си

Вижте кои са те

По материала работи: Пламен Янков
10 начина един мъж да ви покаже любовта си

Любовта може да се изрази по много начини и не всички включват „обичам те“. Хубаво е от време на време да чуваме тези думи, но е още по-хубаво да виждаме и усещаме тези малки жестове на любов, които означават много и говорят дори още по-красноречиво.


Az-jenata.bg посочва как мъжете изразяват любовта си без да казват „обичам те“:


1. Целувките му са дълги и страстни. Кой мъж би ви целунал сякаш не иска да ви пуска от прегръдките си, ако не ви обича наистина?


2. Приятелите му ви обичат. Когато успеете да влезете под кожата на един мъж и той се влюби дълбоко във вас, приятелите му също ви приемат. А ако това стане преди той да се влюби във вас, със сигурност ще възприеме позитивното влияние на приятелите си, които ви харесват.


3. Той харесва сближаването с вас. Ако си личи, че един мъж прави всичко възможно да ви опознае по-добре, да проникне в духовния ви свят и да разбере всичко за вас, той ви казва „обичам те“ косвено. Силният интерес, който мъжете проявяват най-често е продиктуван именно от дълбоки чувства, а не просто от сексуален интерес.


4. Усмихва се, след като ви целуне. Едно силно доказателство, че ви обича и няма нужда да казва каквото и да е.


5. Изслушва ви внимателно. Мъж, който обича половинката си се интересува от нея във всеки един възможен смисъл. Ако ви изслушва внимателно, с поведението си той казва „обичам те“.


6. Държи ви за ръка. Влюбените мъже го правят. Равнодушните – не.


7. Обажда се или ви пише без причина. Това означава, че постоянно мисли за вас.


8. Иска да прекарва време с вас. Само мъж, който ви обича и който се чувства силно привлечен от вас би пренебрегвал личните си интереси, за да е във вашата компания.


9. Често прави зрителен контакт с вас. Мъжът ви ви казва, че ви обича по този начин, като търси погледа ви, иска да ви гледа, да контактува с вас. Това е много добър знак за вас.


10. Прокарва пръсти в косата ви. Жест на нежност, който говори сам за себе си.


Четете още: Тренировка за стройна фигура в домашни условия (ВИДЕО)

Коментари

Новини Варна