IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
14:00 | 24 март 2020
Обновен: 17:21 | 17 април 2024

Астролог: Кризата с коронавируса свършва до 21 май

Тройният съвпад на Сатурн, Юпитер и Плутон в различни знаци и периоди от време през тази година предначерта настоящата ситуация.

По материала работи: manager
Астролог: Кризата с коронавируса свършва до 21 май

Много астролози очакваха с нетърпение настъпването на 2020 година, защото още преди това прогнозираха, че всички ще поемем по нов път в живота.

 

Тройният съвпад на Сатурн, Юпитер и Плутон в различни знаци и периоди от време през тази година предначерта настоящата ситуация.

 

Повечето астролози видяха, че пред човечеството идват големи промени и изпитания.

 

Същата бе прогнозата и на астролога Ивелина Рускова, която още в края на 2019 година заяви, че през 2020 ще умре една епоха и ще се роди нова.

 

Днес тя представя нейното мнение и виждане на проблема с пандемията, кризата и най-вече кризата на човешките ценности. 

 

"Започвам с предсказанието на Слава Севрюкова, която ни е оставила години преди кризата с коронавируса.

 

„ Да се приберат всички българи зад границата до 2020 година , защото след това и да искат няма да могат . После ще бъде трудно.„

 

Дали тези думи се отнасят за ситуацията сега, не е ли това, което ни се случва в този момент, колко много българи се прибраха, а други искат, но не могат, заради затворени граници, заради извънредното положение в света, отмяна на полети и др. А дали няма да се случи още след това…..не знаем, само може да предполагаме и да се молим, да вярваме да дойде по – доброто време.

 

Вирусът, защо дойде и каква е неговата цел?

 

Астрологията не знае намеренията на Бога, но може да предполага, да види възможностите и периодите в дадения момент, перспективите.

 

Според астрологията може би тази криза в страната ни ще има пик от 20 до 31 март, след това надяваме се нещата ще тръгнат надолу по кривата плавно и бавно. А цялостното изчистване на кризата и ситуацията ще бъде най-късно до 21 май.

 

От там нататък може да се радваме на едно хубаво и спокойно лято, да попътуваме, да се повеселим с приятели, но нека да е България. Отново текст от предсказанията на леля Слава „ Много народи ще изчезнат, но България ще остане „.

 

Нека останем в страната си, ще бъдем запазени и закриляни!

 

Коронавирусът може би ни е изпратен, за да се пречистим от всичко и от всяко нещо, което е ненужно в нас - това, което ни пречи , това, което ни прави материални, да ни подтикне да тръгнем към нов начин на живот, да се извисим с действията си и с мислите си .

 

Да това е нещо много трудно, и не става ден за ден , не може да си кажеш, правя го и да дойде резултатът на мига. Но най – важното е да поискаме и да разберем, че е дошъл момента на нашето съзряване, да поискаме тази промяна в себе си .

 

Вируса е прочистване от всички наши негативни прояви, от страховете ни, от паниката, тоталитаризма, от зависимостите ни, агресията , отчуждението, омразата в нас, която таим в душите си към другите.

 

Това затваряне в дома ни, в семейства ни не е случайно, нали знаете че няма никога случайности, всичко е наредено така, че да стигнем до тук. Това е нашата среща със себе си, защо ли, защото все нямаме време за нас, за децата си, родителите, партньора си, все бързахме , бяхме в един див и динамичен живот.

 

Е вече не сме, сега имаме много време, нали ! Много време за семейството, дома и близките! Дойде времето да бъдем с тях и да им дадем нужното сега.

 

Това е нашето пречистване , за да преосмислим живота си.

 

В света винаги е имало и ще има пандемии, те няма да спрат, но защо ли са идвали през различните години и векове.

 

Болестта винаги е била чистилище за душите ни .

 

Въпросът е какво ще стане след тази пандемия с коронавируса, какво следва ….Идва една налагаща се промяна в света!

 

В момента какво правим ние, страхуваме се, изпадаме в паника, само гледаме страшните новини и ужасяващата статистика.

 

Това няма да ни помогне, страхът води до повече страх, и ни вкарва в една матрица, в която енергиите са на много ниско ниво, отиваме на ниските и слабите вибрации, ставаме по - уязвими не само за вируса, но и за всички отрицателни прояви в света. Не се страхувайте, не се панирайте, не се стряскайте, само спазвайте нужните мерки за безопасност.

 

Страхът може да ви докара вируса, не говорете за него толкова много, не мислете за него, нека съзнанието ви да бъде пълно с други положителни мисли. Това е предпазната ви маска срещу вируса. Вашата ваксина срещу него е хубавата мисъл, и позитивизма.

 

Хигиената е много важна, но не само външната, а и вътрешната, която е в нашето съзнание, в душата ни. Нека се изчистим един път за винаги .

 

Дядо Влайчо, какво казва в едно от предсказанията си „Вървя и всичко е празно, няма жив човек, опустели са улиците …“. Дали това е за сегашния момент, да може би е това, сега улиците наистина са празни и пусти, никой почти няма.

 

Предсказанията на Слава Севрюкова са почти едни и същи

 

„ Летя и тук там виждам живот. Сега е така и в момента е пустота …“ Точно и ясн , видели са и двамата ситуацията в страната ни преди доста години. Моментът, в който се намираме е точно такъв, пустота, празнота, няма ни никъде …стоим си вкъщи .

 

Може ли да наречем това мирната война, или третата световна война, но войната с други средства . Да може би е това…

 

През 2020 година ще има много промени и агресия около нас, но ние трябва да се защитим и самосъхраним.

 

Ние сме потънали в други второстепенни неща, време е да тръгнем към духовния път!

 

Бог иска да промени света с тези промени в световен план..

 

Трябва да премахнем недостатъците си, да вървим към усъвършенстване, към доброто, към еволюцията си . Рецептата е едновременно ,молитва, любов, смяна на мирогледа.

 

Но ако ние не се променим, и не си вземем поуката от тази болест, от тази криза, и не работим върху себе си усърдно, неизменно ще дойде още едно изпитание, с което да се справим“."

 

от myfamily.bg

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна